Arkiv

Klubbmøte i desember: Juleølsmaking

Tid: Tirsdag 10. desember 2013 kl. 19:00 Sted: Se info i medlems-epost

Nok en gang holder vi et møte med «de andre» juleølene som tema, og i år fokuserer vi på regionale bryggerier, for å se hva som rører seg i vår region også i juletider. Dette møtet blir vår rolige og fredelige juleølsmaking i […]

Klubbmøte i november: Øl og ost

Tid: Tirsdag 12. november 2013 kl. 19:00 Sted: Se info i medlems-epost

Vi inviterer til en vandring med smakspakke med øl og ost. Om du tror at det kun er vin som passer til ost vil du få utfordret smaksløkene denne kvelden. Og siden vi er i leide lokaler blir nok ølutvalget ekstra spennende!

Dette […]

Klubbmøte i oktober: Øl – introaften

Tid: Tirsdag 8. oktober 2013 kl. 19:00 Sted: Den Gode Nabo

Hva er egentlig øl? Hva lager man øl av, og hvilken smak setter de forskjellige ingrediensene på ølet? Hva er forskjellen på øl fra Tyskland, Belgia, England og USA? Disse spørsmålene og flere vil forhåpentligvis bli besvart denne kvelden.

Ekstramøte: Brasserie des Franches-Montagnes (BFM)

Tid: Tirsdag 1. oktober 2013 kl. 19:00 Sted: Den Gode Nabo

Det blir et ekstramøte denne dagen – dette er altså ei uke før ordinært klubbmøte denne måneden. Se egen beskrivelse for det ordinære klubbmøtet (Øl-introaften).

Beer Enthusiast har organisert et besøk fra dette sveitsiske bryggeriet som er nye på det norske markedet. BFM ble […]

Ekstramøte: Kulturell aften med Kinn

Tid: Tirsdag 24. september kl. 18:00 Sted: Den Gode Nabo

Den Gode Nabo skal holde et kulturelt arrangement denne kvelden, ledet av Espen Lothe fra Kinn. Espen kommer for å snakke om sine brygg og vi vil få presentert 5 (eller 6) av hans klassikere. Det gode øls klubb har fått sjanse til å hive […]

Klubbmøte i september: Ølpolitikk før og nå!

Tid: Tirsdag 10. september 2013 kl. 19:00 Sted: Den Gode Nabo

Det er dagen etter stortingsvalg, og vi ser nærmere på hvordan politikerne og byråkratene gjennom historien har utforma lover og reguleringer som gjelder øl, brygging og servering.

Anders Christensen greier ut og kommer med relevante øl-innspill underveis. Det er ingen forhåndsdefinert ølpakke denne kvelden, […]

Klubbmøte i august: Temamøte Austmann

Tid: Tirsdag 20. august 2013 kl. 19:00 Sted: Diskoteket (Carl Johans gate 3)

OBS! Stor endring!

Siden det faktisk ikke er noen tilgjengelig på bryggeriet den aktuelle dagen på grunn av at de har fått andre viktige forpliktelser oppi fanget, blir det IKKE omvisning denne måneden.

Som et alternativ har vi kommet fram […]