Arkiv

Klubbmøte i desember: Juleølsmaking

Dato: Tirsdag 9. desember 2014 Tid: kl. 19:00 Sted: Leide lokaler. Se info i medlems-epost

Nok en gang holder vi et møte med «de andre» juleølene som tema. Dette møtet blir vår rolige og fredelige juleøl-smaking i egne lokaler, helt uten hektisk julebordsstemning rundt oss.

Dette møtet er av skjenkelovgivingsgrunner kun åpent for medlemmer.

Ekstramøte/invitasjon: Middag med Austmann og Ågot Lian

Vi gjentar suksessen fra i vår og kjører ny middag med sjømat og Austmann-øl. Thomas <https://www.facebook.com/timmehs.soppel> kommer, kommer du? Menyen blir dagens skalldyr, dagens fisk og dagens dessert (informativt, ikke sant). I det siste har det bestått av kamskjell, kveite og sjokolade, men de vanlige forbehold om tilgang etc. Pris for 3 retter ink øl […]

Klubbmøte i november: Historisk dypdykk

Dato: Tirsdag 11. november 2014 Tid: kl. 19:00 Sted: Diskoteket (Carl Johans gate 3)

Det er 96-årsdag for freden etter første verdenskrig. Freden kommer! Eller gjør den? Det er Anders Christensen som avslører sammenhenger mellom øl og storpolitikk.

Ender det hele med ydmyking av et tysk øl? Møt opp for å finne ut!

Klubbmøte i oktober: Øl – introaften

Dato: Tirsdag 14. oktober 2014 Tid: kl. 19:00 Sted:Den Gode Nabo

Hva er egentlig øl? Hva lager man øl av, og hvilken smak setter de for-skjellige ingrediensene på ølet? Hva er forskjellen på øl fra Tyskland, Belgia, England og USA? Disse spørsmålene og flere vil forhåpentligvis bli besvart denne kvelden.

Klubbmøte i september: Bryggeribesøk hos Brygghus 9

Dato: Tirsdag 9. september 2014 Tid: kl. 19:00 Sted: Brygghus 9, Fjordgata 7

<p><strong>Dato: Tirsdag 9. september 2014<br /> Tid: kl. 19:00<br /> Sted:Brygghus 9, Fjordgata 7</strong></p> <p>Vi besøker Brygghus 9, et mikrobryggeri som starter opp om ikke lenge (det er snakk om uker og dager, ikke måneder). En kjempesjanse til å få se et […]

Klubbmøte i august: Hvordan (ikke) drive pub

Dato: Tirsdag 12. august 2014 Tid: kl. 19:00 Sted: Diskoteket (Carl Johans gate 3) Denne kvelden viser vi Whitbreads informasjonsfilm «House Proud» fra 1948. Hva ble ansett som viktige elementer for en god pubvert for snart 70 år siden, og er kanskje noe fremdeles aktuelt? Det advares mot lattervekkende scener.

Det er ingen smakspakke […]

Klubbmøte i juli: Pub-crawl

Dato: Tirsdag 8. juli 2014 Tid: kl. 19:00 Sted: Den Gode Nabo (startsted), Antikvariatet, Moskus, Diskoteket (evt. flere)

Vi satser på fint vær og tar oss en rundtur på steder med godt ølutvalg. Ruten er i utgangspunktet satt opp til Den Gode Nabo, Antikvariatet, Moskus og Diskoteket. Antatt tidsbruk på hvert sted ca. tre kvarter. […]