Arkiv

Ekstramøte: Sniktitt/bryggeri-/pub-besøk!

Sted: Habitat (Olav Tryggvasonsgt. 30)
Dato: 2. mai 2017
Tid: 19:00

Monkey Brew har hatt tilholdssted på Bakklandet en stund, med stedet Taps, og ble raskt savnet da de avsluttet det engasjementet! De har siden siste øl ble tappet der sagt at de dukker opp igjen i annen drakt – og dette er altså Habitat i Olav Tryggvasonsgt 30 (tidligere kjent som Digs)!

Habitat åpner veldig straks, og Det gode øls klubb får komme på besøk for stedet er igang “offisielt”, så kjenn din besøkelsestid og kom og se lokalene og få prate med folkene rett i forkant av åpingen! Det er kjempeflott at de tar seg tid til å ta imot oss mens de omtrent står på hodet for å åpne :)

Det er uklart om det blir anledning til å få smake på øl, men det er håp, så ta med betalingsmidler ;)

Velkommen til en spennende kveld!

mvh,
Håvard Midtkil
Leder
Det gode øls klubb

Legg igjen en kommentar